Mooste Viinavabrik

Toitlustus ja menüü

Seminaride ja vastuvõttude toitlustuse korraldamisel lähtume alati külaliste soovidest. Menüü kokkupanemisel ja tooraine valikul eelistame kohalikku ja ainult kõrge kvaliteediga toorainet. Hoolitseme selle eest, et meie külalised saaksid nii maitseelamusi kui samaaegselt tugeva kõhutäie. Toilustust pakume esimesel korrusel sammassaalis.

Menüü valikud:

Kohvipaus 

Sisaldab: Viinavabriku ahjusoe küpsetis, puuviljad, kohv, tee, vesi

 
Kergemad road:  
Pardifileesalat valgehallitusjuustuga    
Kitsejuustukreem punapeediga mustal leival    
Krevetisalat maasikatega  
Piprane veisefilee pestoga  
Konjakine mandli-seenepasteet grillitud saial  
Koorene lõhesupp  
Köögivilja püreesupp krõbeda peekoniga  
Kirrstomati-mozzarella vardad pestoga  
Pearoog:  
Suitsujuustu, mango ja piparmündiga täidetud kanafilee punapeedi risotto ja koduaiaköögiviljadega  
Ahjulõhe, lisandiks metsik riis, juustukaste ja värske salat    
Ahjuliha punasesõstramarinaadis, lõkkekartuli ja koduaiaköögiviljadega   
Pardifilee serveeritakse veinikastme, lõkkekartuli, sibulamoosi ja mesiste aedviljadega  
Desserdiks:  
Šokolaadi fondant jäätisega  
Pavlova mascarpone kreemiga  
Camembert võilillemee, maasikate ja pähklitega  
Jäätis kõrvitsaseemnekastmes  
Mahe kaerahelbe-juustukook